NyGrafik Logo

BANNERPRODUKTION

Vår målsättning är alltid att sätta kundens behov i första hand och därigenom uppnå ett tillfredsställande resultat. Självklart anpassas bannern efter era önskemål gällande val av texter, bilder, erbjudanden, kampanjer etc. Vi utformar statiska såväl som rörliga banners enligt den senaste tekniken (HTML5Rich Media, GIF, JPG m.m.). Vi erbjuder även formatanpassningar.

PRINTPRODUKTION

Vi utformar digitalt tryckbart annonsmaterial till våra kunder som önskar annonsera i tryckt media/print, dagspress, DM m.m. Givetvis utgår vi från kundens grafiska profil/manér om sådan finns. När vi tillsammans med kunden tagit fram ett tillfredsställande resultat, skickar vi det färdiga annonsmaterialet till kunden och/eller till önskad tryckeriavdelning. 100% nöjd-kund-garanti helt enkelt!

TRYCKSAKSPRODUKTION

Behöver ni produktion av trycksaker? Nygrafik hjälper er med produktion av trycksaker för olika ändamål. Ett urval av trycksaker som vi ofta får i uppdrag att producera är: Annonser, reklamblad, flyers, broschyrer, kataloger, fasadvepor, trottoarpratare, skyltar, banderoller, mässmaterial, roll-ups, affischer, visitkort, och mycket mer.

FILMER/ANIMATIONER TILL SOCIALA MEDIER

Vi hjälper er med filmer/animerade inlägg på sociala medier. Vi säkerställer att materialet uppfyller de tekniska specifikationer som finns, och levererar sedan materialet efter att kunden gett sitt godkännande.

NYHETSBREV

Vi utformar professionella e-brev/nyhetsbrev i HTML och testar alltid funktionaliteten via olika enheter för optimalt resultat, innan vi levererar färdigt material till kund. Tillsammans med kunden skräddarsyr vi designen, innehållet och övriga funktioner till ett tillfredsställande resultat och som överensstämmer med kundens grafiska profil. 

ÖVRIG GRAFISK PRODUKTION

Har du behov av att ta fram annonsmaterial som inte nämnts ovan? Skicka din förfrågan till oss så behandlar vi ditt ärende och återkommer med en lösning. Exempel på övrig grafisk produktion som vi erbjuder är: digitala kataloger, e-publikationer, m.m.

 


* Vi förbehåller oss rätten att publicera utförda uppdrag efter officiellt publiceringsdatum på nygrafik.se som referensmaterial i marknadsföringssyfte.  Har du frågor eller vill skicka in en beställning? Kontakta oss på vår uppdragsadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.